hayyhayy buddy ! welcome to my blogger , syaah eiyQaa the OWNER of this blogger , doesnt have a FAKE , if have any blogger thats use my picture , thats not MINE ! xie xie :)

10 January 2011

hm !

CINTA hadir nya tak dijangka . CINTA tidak semestinya bahagia . CINTA amatt menyakitkan . CINTA setiap orang pasti akan jatuh cinta . CINTA jujur antara 1 sama lain . CINTA tidak curang . CINTA memerlukan kepercayaan . CINTA tidak memerlukan kepaksaan . CINTA sangat indah jika memahami . CINTA sentiasa mengambil berat . CINTA tidak mudah menyerah kalah . CINTA memerlukan pengorbanan . CINTA memerlukan keikhlasan . CINTA tidak mudah diperoleh . CINTA memerlukan pasangan yang boleh mencintai . CINTA harus menjaga hati dan perasaan pasangan . 
cinta sejati adalah cinta yang hadir tanpa dijangka . cinta yang kenal hati budi pasangan . cinta yang sentiasa memahami erti kasih sayangg , cinta yang tidak mengabaikan pasangan . cinta yang tak pernah CURANG . cinta yang SETIA pada seorang pasangan . CINTA yang dipaksa dan bukan kerelaan hati , bukan lhaa cinta sejati . kasih sayangg diperlukan dalam perhubungan . sayangg nya ! cinta sangat susah diperoleh . wuu ~

JANGAN SIA SIA KAN CINTA YANG ANDA PEROLEHI . KERANA ANDA AKAN MENYESAL KELAK . CINTA BUKAN KERANA PARAS RUPA . CINTA KERANA HATI DAN KASIH SAYANGG . CINTA MENYAKITKAN JIKA KITA DITIPU . CINTA MEMBUAT KITA NANGIS . CINTA MEMBUAT KITA BODOH . KERANA MEMBUAT BENDA YANG TIDAK BERMORAL . ITU CINTA ! TAPI ! JIKA KITA BOLEH MENGELAKKAN PERKARA ITU . CINTA KITA AKAN BERJAYA . :') , PEREMPUAN TIDAK BOLEH DIMAINKAN . LELAKI JANGAN SENANG SENANG MENINGGALKAN SESEORANG KERANA KECANTIKKAN .  :) !

           CINTA CINTA CINTA . TIPU TIPU TIPU . CINTA CINTA CINTA !